
مقاله هوشمند سازی منازل
امکانات متنوع وگسترده ای در اختیار میگذارد که هر شخص نسبت به علاقه و سلیقه خود میتواند از تمامی یا تنها بخشی از آن بهره مند گردد . با کمک این تکنولوژی تمامی وسایل و تجهیزات داخل ساختمان ، بر حسب خصوصیات محل و نیاز استفاده کننده گان ، توسط صفحه ای نمایش داده میشوند و از همانجا قابل کنترل و مدیریت هستند . فلسفه اصلی تکنولوژی هوشمند سازی ساختمان بر اساس محوریت بخشیدن به شخص استفاده کننده و نیازهای او پایه ریزی شده ، به درخواستهای امروز و آینده پاسخی ساده مناسب میدهد و قابلیت هماهنگ شدن با تکنولوژی های بعدی را داراست
پروتکل جهانیBMS
- استاندارد باز با ۱۵ سال سابقه
- توسعه یافته توسط انجمن استاندارد سازی اروپا
- ارتباط بسیار ساده تجهیزات کنترلی از طریق کابل
- تولید تجهیزات سازگاربا آن دربیش از۲۰۰شرکت معتبر
- توانایی تعامل وسازگاری بادیگر پروتکل ها از طریق گذرگاه
- اصلی ترین استاندارد مورد استفاده درخانه هوشمند ، ساختمان هوشمند ، هتل هوشمند و…
مزایای سیستم روشنایی هوشمند
انعطاف پذیری: در سیستم روشنایی هوشمند، به راحتی میتوانید سرخط یک روشنایی جدید را وارد مجموعه خانه هوشمندتان کنید و کنترل آن را از طریق تمامی درگاه های ارتباطی و کنترلی هوشمند به دست بگیرید.
اجرای انواع طرح های صرفه جویی در مصرف انرژی: شما به راحتی میتوانید با ساخت سناریوهای هوشمند گوناگون، مصرف برق خود را در زمینه روشنایی کاهش دهید و مدیریت های یکپارچه ای به روی تک تک سرخط های روشنایی یا مدیریت کلی بر روی تمامی آن ها داشته باشید.
تغییر اصولی شدت نور یا دیم کردن روشنایی: در سیستم هوشمند میتوانید چراغ های مصرفی خود را دیم کرده و شدت نور آن را به دلخواه و یا در قالب سناریوهای گوناگون تغییر داده تا فضای شما دارای سطوح روشنایی گوناگون شود. همچنین به راحتی میتوانید یک سرخط را که پیش از این به عنوان سرخطON/OFF بوده، بدون هیچگونه تغییر در زیر ساخت، به حالت DIMMER تبدیل کرده و از آن بهره مند شوید.
سناریو پذیری: سیستم روشنایی شما هوشمند میباشد و میتوانید سناریو های مختلف روشنایی در فضا های مختلف ساختمانتان را از قبیل سناریوهای ورود، مهمان، مطالعه، خواب، تماشای تلویزیون، خروج از خانه، مسافرت، امنیتی و … داشته باشید و مهمتر از آن میتوانید سیستم روشنایی خود را با سیستم های صوتی، گرمایش و سرمایش، پرده برقی و … در سناریوهای تخصصی و کارآمد یکپارچه نمایید.
کنترل روشنایی از طریق درگاه های ارتباطی هوشمند از راه دور و نزدیک: با هوشمند سازی روشنایی ساختمان خود، میتوانید از درگاه های های مختلف و جذاب ارتباطی جهت کنترل و مدیریت روشنایی استفاده کنید. درگاه های ارتباطی هوشمند از قبیل کلیدهای هوشمند دیواری، ریموت کنترل، کنترل از طریق انواع موبایل و تبلت، کنترل خارج از خانه از طریق اینترنت و پیام کوتاه و همچنین کنترل و مدیریت با انواع سنسورها در لایه های منطق مختلف.
شکیل بودن و راحتی مدیریت و کنترل هوشمند: کلید های دیواری اولین درگاه ارتباطی در سیستم هوشمند هستند که مسلما نسبت به کلیدهای تک پل، دو پل و تبدیل سنتی، زیبایی بیشتری داشته و به خاطر داشتن LCD، چراغ های نمایشگر، ریموت پذیرب، ترموستات داخلی، سناریو پذیری و … راحتی استفاده از آن در کنترل تجهیزات را برای شما ایجاد میکند.
مزایای سیستم هوشمند کنترل دما
- قابلیت تنظیم زمان شروع و توقف (Start/Stop) برنامه ریزی شده ۲۴ ساعته
- امکان تشخیص و گزارش خطا (Error Reporting) با استفاده از سیستم هوشمند
- قابلیت کنترل چندگانه
- قابلیت اعمال تنظیمات سفارشی
- امکان انتخاب حالت های عملیاتی (Operating Modes) مختلف بر اساس نیاز محدوده مورد کاربری
- دارای صفحه نمایش LCD برای انجام مانیتورینگ دقیق دما در سیستم های نوین
- امکان اتصال به وب از طریق وای فای و بدین ترتیب امکان مانیتورینگ و کنترل دما از طریق گوشی های هوشمند
- سازگاری با اکثر سیستم های عامل گوشی های هوشمند جهت کنترل بی سیم
- امکان برنامه ریزی چند روزه در سیستم های جدید
- قابلیت استفاده از ریموت کنترل های ساده و پیشرفته جهت رفاه حال کاربران
- کاهش هزینه های ناشی از عملکرد بی بهره سیستم های سرمایشی در زمان هایی که ساختمان خالی از سکنه است
- کاهش هزینه های مربوط به مصرف برق تا حدود ۴۰ درصد که عددی قابل ملاحظه در محاسبات هزینه ها به ویژه در اماکن صنعتی است
- امکان تظیمات سرعت فن جهت کنترل عملکرد دستگاه
- امکان کنترل و مانیتورینگ چندین دستگاه سرمایشی و گرمایشی با استفاده از یک سیستم کنترل هوشمند واحد
پرده برقی
با استفاده از سیستم خانه هوشمند می توان براحتی انواع مدل های پرده برقی، کرکره و سایبان را براحتی و با روش های مختلف کنترل نمود. شما با این سیستم می توانید با بهره گیری از کلیدهای هوشمند و صفحه نمایش لمسی در قالب های دستوری مختلف همچون دستور مستقیم، سناریو و یا حتی با گوشی هوشمند و وب از راه دور نیز آنها را کنترل نمایید. در سیستم هوشمند پرده برقی می تواند در صورت نیاز کاربر بصورت اتوماتیک در زمان های مختلف و یا تحت عواملی همچون تمایز شدت نور داخل و خارج ساختمان و یا شدت گرمای محیط باز و بسته شوند بدون آنکه نیاز به صرف وقت و انرژی خاصی جهت مدیریت وضعیت پرده ها باشد
۰ دیدگاه